Antreprenor = lider, responsabilitate, împlinire, libertate!

Antreprenor = lider, responsabilitate, împlinire, libertate!

De ce să devii antreprenor? Pe scurt, că vrei și că poți! 

Nu există un răspuns potrivit, cum nu există motiv sau scop singular aplicabil pentru orice viitor antreprenor. Sunt multe articole pe diferite site-uri în orice limbă ai vorbi, dar toate spun aceleași lucruri: să nu ai șef, să ai programul tău, să faci cum vrei tu, să faci bine sau să te îmbogățești.

În aceeași nișă de articole mai intră și cele care îți spun de ce să nu devii antreprenor sau de ce nu ești pregătit să devii antreprenor pe care oricând le-ai citi și în orice context, sunt sigur că măcar 1 punct ți se aplică. Totuși, acele articole sunt construite pentru a sublinia ce poți sau ce nu poți să faci, fiecare din ele având scopul să-ți vândă ceva sau doar să facă vizualizări și clicuri.

Totuși, noi credem că oricine poate deveni antreprenor, dar cu o condiție.

Planul după care urmează să-și desfășoare activitatea trebuie să fie pliat pe stilul său, pe puterile, nevoile, așteptările sale, pe context, pe ce știe să facă și pe multe alte aspecte.

Trăim într-o lume în care serviciile, colaborările, parteneriatele între afaceri și consumatori se ridică la niveluri imense.

Nu cred că trebuie să prinzi trenul.

Din punctul meu de vedere, trenul ăsta o să fie extrem de lung, iar tu vei avea ocazia să sari în el oricând ești pregătit. Nevoia o să crească, iar selecția colaborărilor o să fie pe mult mai multe criterii decât prețul.

antreprenor

Beneficiile unui antreprenor sunt mult mai multe decât acelea de a rămâne angajat.

Dacă vrei să administrezi activitatea altor persoane, să ai o viață complexă, incitantă, cu activități diverse și satisfacții pe măsură, atunci nu mai aștepta.

Pe lângă satisfacțiile personale, vei mai avea și beneficii materiale, siguranță prin control, libertate, iar statul o să te ajute mai mult decât din postura de angajat.

Impozitul, taxele și alte dări către stat – aceeași entitate care îngenunchează angajații prin reținerea a aproape jumătate din rezultatul muncii lor cu minime așteptări pentru perioada de pensionare – oferă o mai mare importanță entităților create pe foaie sub formă SRL, PFA sau alt acronim.

Nu o să-ți trec un număr arbitrar de motive pe care să-ți bazezi decizia, pentru că acestea țin doar de tine. Tu îți știi motivele și doar tu poți decide dacă sunt de ajuns.

Sfatul meu este să nu crezi că aceste motive sunt prea puține sau prea mici pentru a începe.

De fapt, decizia de a deveni antreprenor vine doar după ce îți construiești planul afacerii pe baza căruia o să știi cât de multe șanse de succes ai. Norocul face că sunt o groază de ustensile, servicii și metode de a pune în aplicare orice.

Fără doar și poate ai văzut nenumărate afaceri care, în ciuda considerațiilor majorității, nu doar că supraviețuiesc, ci și cresc.

Crezi că persoana care s-a apucat de acele afaceri se gândea: oare sunt motivele mele destul de bune? Dacă ar fi căutat asta pe net, răspunsul cel mai probabil ar fi fost „nu sunt”. Totuși, acele persoane și-au bazat decizia după ce au avut planul construit.

Pentru că noi credem că toți care își doresc să fie antreprenori ar trebui să se apuce să-și transforme dorința în realitate, îți venim în ajutor cu un ghid complet pentru asta. Prin acest ghid vei afla cum să-ți construiești planul, cum să-l implementezi și cum să ai primii clienți care să-ți aducă profit.

Noi îți urăm încredere în tine. Cu siguranță ești în măsură să faci orice îți propui. S-ar putea să fie o călătorie anevoioasă, dar incitantă.

Noi suntem Upscale Accelerator,  agenție de marketing

Succes!


One response to “Antreprenor = lider, responsabilitate, împlinire, libertate!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.